Kedves olvasó. Lenne egy kérésem amit természetesen nem kötelező teljesíteni. Mivel célom, hogy minél több ember ismerje meg a web-programozás alapjait, valamint hogy minél több embernek nyújthassak ebbe segítséget, kérlek ha megteheted helyezz el egy hivatkozást a blogodon/oldaladon ami a blogomra mutat.Blogom elérhetősége: http://web-venezei.blogspot.com.
Ha elhelyeztél hivatkozást kérlek küldj egy emailt hogy tudjam hány helyre van belinkelve az oldal.

Köszönettel: admin

Bemutatkozás

Kedves olvasó.

Jelen bloggal célom a következő. Bevezetni minden olyan kedves olvasót a web programozás világába akik még nem rendelkeznek ezen a területen tapasztalatokkal vagy rendelkeznek vele de van még mit felszívniuk. Sajnos néha szájbarágós lesz de volt olyan barátom aki ezt külön kérte. Természetesen a blog tartalmának bővülésével megosztok még olyan információkat amiket sok idő alatt sok helyről gereblyéztem össze. Valamint olyan programkódokat amiket az oldaladon te is tudsz majd alkalmazni.Az általam leírtak leginkább a HTML, PHP, MySQL -el fognak foglalkozni. Aki kicsit komolyabb dolgokat szeretne olvasni annak ajánlom figyelmébe a PHP Fekete könyvet.Bevezetésnek tömören ennyit.

Szerintem a programozás egy olyan terület amit ha már egyszer csinálunk akkor azt csináljuk jogtiszta keretek között.

Néhány ingyenes program:
Netbeans
PsPad
Mindenesetre én a Netbeans-t javasolom.

Amit szeretnék kérni: ezt a blogot nem azért készítem hogy a látogatók trágár megjegyzésekkel valamint okoskodásokkal illessék. Azt megtehetik az arra kijelölt fórumokon.

Az ötleteket szívesen veszem, valamint bárkinek kérdése van írjon bátran a megjegyzésbe.

Jó Tanulást,ismétlést,szórakozást kívánok.

1 megjegyzés:

H. Mária írta...

Szia! Nagyon jó! Tömör és lényegre törő. :))))
Olvasom tovább.